Kompanija ljepote Avon iskoristila je najsuvremenije digitalno proučavanje i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi pročitala tisuće komentara potrošača podijeljenih preko interneta i društvenih mreža te otkrila što zaljubljenice u šminku širom svijeta žele u idealnoj maskari

avon true 5 in one lash genius

Pet čitateljica koje na dar dobiva inovativnu maskaru AvonTrue 5 in One Lash Genius, koja nudi svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari - volumen, dužinu, razdvajanje, podizanje i intenzivnu crnu boju - su:

DANIJELA čIčKO, OROSLAVJE

MARIJA BABIć, SPLIT

MILENA PUDAR, TRILJ

NATALY ZUBOVIć, ŽMINJ

ANA MESAROV, VIRJE

avon true 5 in one lash genius

Nebrojena količina komentara vezanih za ljepotu i šminku svakoga dana osvane na društvenim mrežama. No uzima li itko u obzir te komentare, npr. dok priprema lansiranje novog proizvoda? Kroz razvoj Genius algoritam, ekskluzivni alat za "machine learning" i umjetnu inteligenciju, stvoren u partnerstvu s podatkovno znanstvenom i kreativnom produkcijskom tvrtkom MediaMonks, Avon je prorešetao najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu- Internet - kako bi pročitao, filtrirao i obradio tisuće komentara potrošača i rangirao glavne značajke za kojima žude.

avon true 5 in one lash genius

Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari - volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

avon true 5 in one lash genius

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog znanstvenog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinira Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutevima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tijekom dana stvarno više ne budu potrebne.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.