Zimski mjeseci stvoreni su za beauty rituale i FOREO gadgete koji tmurne dane čine ljepšima. Jedna od karakteristika ovih svestranih uređaja je termoterapija, koja potiče cirkulaciju, zaglađuje kožu, pojačava njezin sjaj, opušta mišiće lica i vrata te omogućuje bolju apsorpciju proizvoda za njegu

foreo termoterapija

Uz dobru knjigu, seriju i čaj, savršena ideja zimskog opuštanja uključuje i njegu kože, a tu na scenu stupaju FOREO beauty-tech favoriti. Prve minute odvojite za vrhunsku tehnologiju i najmekši silikon i doživite najnaprednije čišćenje lica dosad. FOREO LUNA 4 plus je jedini uređaj na svijetu koji spaja dubinsko čišćenje kože, termoterapiju s crvenim LED svjetlom i mikrostrujne masaže. 

foreo termoterapija

Termoterapija u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. Termoterapija također potiče cirkulaciju, zaglađuje kožu, pojačava njezin sjaj, opušta mišiće lica i vrata te omogućuje bolju apsorpciju proizvoda za njegu. Ovaj gadget pruža personalizirani tretman lica, a dostupan je u 2 varijante – za uravnoteženu i osjetljivu kožu. Nova LUNA 4 plus dolazi sa 17% mekšim silikonskim dodirnim točkama, 100% je vodootporna i može se koristiti čak 70 puta nakon samo jednog punjenja.

foreo termoterapija

Nakon čišćenja se prepustite intenzivnom 2-minutnom tretmanu UFO 2 uređaja, koji poboljšava razinu hidratacije kože za čak 126%. FOREO UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti sjajna i mekana. UFO 2 je odlična investicija u ljepotu i zdravlje kože, a u njegovoj kombinaciji krioterapije, termoterapije, opuštajućih T-Sonic pulsacija i punog spektra LED svjetala, uživaju i brojne zvijezde poput Victorie Beckham i Rite Ore.

foreo termoterapija

Ako se želite razmaziti vrhunskim aktivnim sastojcima, uparite vaš UFO 2 s njegujućom Manuka Honey sheet maskom iz Farm To Face linije. Prava je zimska poslastica, a njezin glavni sastojak je blagotvorni manuka med s Novog Zelanda, poznat po svojoj hranjivoj formuli. Ova je maska savršen odabir za zaštitu kože od zimskog vjetra i kiše te intenzivnu njegu u dugim zimskim mjesecima.

foreo termoterapija

LUNA 4 plus i UFO 2 dostupni na Douglas, Martimex, FABUspot, Sancta Domenica i ROX beauty prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.