Zašto pokušavati biti savršena kada zadovoljstvo dolazi iz prihvaćanja sebe, svojih mana i svega onoga što nas je učinilo takvima kakve jesmo? Avon vas poziva da bezuvjetno volite sebe i da pozovete sve koji su vam važni da i oni slave svoju vlastitu istinu. Pridružite se prekrasnoj Evi Mendes i postanite dio #WearYourTruth pokreta

avon darivanja

Pet čitateljica koje na dar dobivaju miris Avon Eve Truth, su:

ANA ZAJEC ŽUTIć, ZAGREB

INES VAKANTE, SPLIT

ZVJEZDANA IVANčIć, VELIKA MLAKA

MARINA ANTOLOVIć MATANOVIć, LABIN

DOROTEA KOZARIć, ZAGREB

Moderna djevojka danas osjeća toliko pritiska da često zaboravlja što ima i teško pronalazi sebe. Upravo zato Avon lansira novi parfem, novu mirisnu priču: Eve Truth EdP, uzbudljiv miris kojim prihvaćate i slavite sebe, sve svoje kvalitete - savršensti i nesavršenosti.

avon darivanja

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu Eve Truth ženu. Od komičnih uloga do dramskih likova, Eva je poznata po predanosti svakom filmu. Izvan ekrana, unosi istu strast u osobna nastojanja, bilo da je riječ o obiteljskom životu, dobrotvornom radu, poslu kreativne direktorice vlastite kolekcije šminke i linije odjeće. Njezina jedinstvena ljepota i autentična osobnost utječu na žene diljem svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne Eve kolekcije.

"Život je kolekcija priča, naših priča. Počašćena sam što sam dio Avonove priče koja osnažuje žene te lice Eve Truth mirisa koji odražava dubinu žene i poziva je da prihvati svoju istinu, da uživa u potpunom iskustvu mirisa koji utjelovljuje modernu ženu.", kaže Eva.

avon darivanja

Eve Truth parfem spaja nježne cvjetne, energetsko-voćne i senzualne mineralne note koje reflektiraju današnju ženu, sigurnu u sebe i svoju istinu. Dizajnirao ga je i kreirao jedan od vodećih svjetskih parfumera Laurent Le Guernec, koji otkriva kako je istraživao vlastite dubine i promišljao kako emocije pretočiti u miris.

avon darivanja

U top notama Eve Truth mirisa osvajaju osvježavajuće tropske note svježe karambole koja se miješa sa sočnim narom. Na to se nastavljaju nježni božur, bogate gardenije i elegantne roza frezije, dok bazu mirisa "drži" topli baršunasti mošus, intenzivni jantar i slatki cedar.

avon darivanja

Za kraj, ali ne manje važno, ekskluzivni sastojak mirisa je mineralni magnetit koji ima najveću magnetsku jačinu od svih prirodnih minerala na Zemlji. Living Magnetite predstavlja auru prave ženstvenosti, istinskog i prirodnog ja koji je utkan u Eve Truth miris i potiče vas da slavite svoju istinu i budete dio #WearYourTruth pokreta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.