Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional revolucionarni serum koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje više puta bio je rasprodan, a euforija zadovoljnih korisnica na društvenim mrežama i dalje se nastavlja.

 

 Afrodita serum

Povodom prvog rođendana glavne kozmetičke zvijezde, Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10.5. do 20.5.2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshop.afroditacosmetics.com:

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis) .

BOTOKS U BOČICI” X LIFTING SHOT više je od običnog seruma. Djeluje u svim slojevima kože i može ostvariti ono što do sada nije bilo u domeni kozmetike. Naime, oponaša djelovanje i učinke botoksa, ali potpuno neinvazivno, dakle bez igle.

Njegov su cilj neposredno mišići lica: potiče ih da se manje grče i brže opuštaju te time bitno smanjuje mimičke bore na čelu, oko očiju i usta. Posljedično u samo pet dana pomlađuje kožu za čak pet godina!

afrodita serum

Danas, samo godinu dana nakon izlaska na tržište, X LIFTING SHOT upotrebljava već više od 20 000 korisnica u više od 30 država u svijetu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.