S prvim toplijim danima mnogi od nas posebnu pažnju usmjeravaju na prehranu i detoks… Smišljaju se recepti za dodatnu energiju i sve je podređeno razmišljanju što unosimo u svoj organizam. Zaboravlja se činjenica da je upravo koža naš najveći organ i da bismo njoj trebali posvetiti posebnu pažnju. U tome je hrvatski brend luksuzne kozmetike Skinfinity uočio svoju misiju djelovanja te kreirao moćan proizvod upravo za buđenje, revitalizaciju i dubinsku obnovu kože lica

skinfinity elicrisia gold

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoju Skinfinity Elicrisia Gold Hidratantnu dnevnu kremu s 24-karatnim zlatom i eteričnim uljem smilja, koja je namijenjena zreloj koži, su:

JADRANKA MULKOVIć, ZAGREB

LJUBICA TOMIć, POžEGA

MIHAELA PODNAR, PERUšIć

Poznata hrvatska farmaceutkinja Mirela Ilenić, koja svojom stručnošću stoji iza brenda Skinfinity, kao svoju posebnu misiju u kozmetičkom svijetu vidi upravo kreiranje proizvoda na bazi vrhunskih probranih sastojaka, kojima se kožu hrani i hidratizira. Mirela je stoga, spajajući tradicionalne recepture i inovativnost pripreme i pakiranja, kreirala Elicrisia Gold liniju usmjerenu na njegu kože lica.

skinfinity elicrisia gold

Skinfinity Elicrisia Gold Hidratantna dnevna krema s 24-karatnim zlatom i eteričnim uljem smilja namijenjena zreloj koži. Bogata je karotenoidima, fitoskvalanom, uljem ploda divlje ruže i hijaluronskom kiselinom. Koži danju osigurava sve potrebne egenerativne fitonutrijente i neutralizatore slobodnih radikala, kao i prijeko potrebnu hidrataciju. Usporava ubrzano starenje kože te pojavu bora, gubitak vlage i elastičnosti. Koži vraća mladenačku elastičnost, glatkoću i mekoću.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.