Novi NIVEA Lavanda losion za tijelo namijenjen je onima koji od losiona za tijelo očekuju više od same hidratacije! Njegujuća formula s uljima prirodnog porijekla sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju do 48 sati, a miris opušta duh i tijelo 

nivea lavanda losion za tijelo darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj NIVEA Lavanda losion za tijelo, koji je spojio provjerena njegujuća svojstva NIVEA proizvoda s umirujućim blagodatima lavande prirodnog porijekla, su:

IDA FRANJEVIć, SISAK

NIKA MARINOVIć, ZAGREB

Lavanda je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih biljaka na svijetu. Tijekom povijesti koristila se u različite svrhe, a tu svestranost je zadržala i danas. Upotrebljava se u kulinarstvu, medicini i kozmetici, a njeno opojno eterično ulje zbog svojih snažnih umirujućih svojstava popularan je sastojak u kupkama i kremama za regeneraciju kože. Čaj od lavande, također poznat po ljekovitosti, smanjuje osjećaj anksioznosti te pomaže kod nesanice i glavobolje. 

nivea lavanda losion za tijelo darivanje

Zbog svih navedenih svojstava ovi prekrasni ljubičasti cvjetovi bogatih grmova lavande smatraju se savršenim sastojkom za njegu kože. Upravo zato je NIVEA Lavanda losion za tijelo spojio provjerena njegujuća svojstva NIVEA proizvoda s umirujućim blagodatima lavande prirodnog porijekla. Prepustite se NIVEA serumu koji pruža vašoj koži intenzivnu hidrataciju 48 sati, dok je lagana formula s opuštajućim mirisom lavande čini svilenkasto mekom i podatnom na dodir već pri prvom korištenju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.