Kozmetička kuća Avon predstavila je Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions koji revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća

avon cellu defy

Avon je otkrio da revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Ujedno, sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti - glavnog izvora celulita - u manje dijelove. Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 4 po cijeni od 55 kuna uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga.

Osim Intenzivnog anticelulitnog tretmana s ekstraktom karambole, iz linije Avon Solutions dostupni su i Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela koji učvršćuje kožu i sprječava stvaranje celulita (95 kuna), Anticelulitni tretman s trostrukim masažerom koji zaglađuje kožu i umanjuje efekt narančine kore (95 kuna), Tretman protiv strija koji zaglađuje i umanjuje njihovu vidljivost (79 kuna) te Gel za toniranje grudi koji ih podiže i učvršćuje (59 kuna).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.