Bez obzira na to što stavimo na sebe za vrijeme visokih ljetnih temperature, čini se kako nakon nekoliko sati ne djeluje. Zato je Nuxe osmislio novitet: dezodorans na prirodnoj bazi zelenog čaja s inovativnim djelovanjem na enzime koji uzrokuju znojenje: on ne sprječava znojenje, već samo njegov nusprodukt: neugodne mirise. Miris se aktivira kada se tijelo počne znojiti

darivanje nuxe Reve de The dezodorans

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj NUXE Rêve de thé dezodorans na prirodnoj bazi zelenog čaja s inovativnim djelovanjem na enzime koji uzrokuju znojenje, su:

LADA RAđA, SPLIT

IVANA CINDRIć, KARLOVAC

SIMONA TOMšIć, MURSKO SREDIšćE

darivanje nuxe Reve de The dezodorans

Pomladite tijelo i um zahvaljujući novoj Nuxe liniji proizvoda za njegu tijela koji žele da se osjećate dobro. Ekstrakt zelenog čaja prepoznat je po hidratantnim svojstvima i obogaćen ultrasenzornim teksturama. Čarobna biljna harmonija zelenog čaja, svježeg bilja i rabarbare, zajedno sa senzualnim teksturama, okrepljuju i obavijaju vašu kožu osjećajem blagostanja i zadovoljstva. Svaki od ovih tretmana razmaziti će vašu kožu nudeći vam trenutak stapanja s vašim osjetilima. Trenutno zadovoljstvo, kojem pridonosi miris Rêve de thé, omogućuju blistave note rabarbare i svježeg bilja koji se predaju otkriću srca zelenog čaja.

darivanje nuxe Reve de The dezodorans

Novi set NUXE Rêve de thé  proizvoda za njegu tijela dolazi direktno iz Nuxe laboratorija i obećaje inovacije u doživljaju na tijelu i osjećaju njege. Cijeli komplet dolazi u pet izdanja: dezodorans, mlijeko za tijelo, mirisna vodica, učvršćujuća body krema i gel za tuširanje. Svi su na bazi osvježavajućih i ljekovitih sastojaka zelenog čaja, a miris obećaje doživljaj za sva osjetila: vrlo svježi sklad zelenog čaja podignut je pjenušavim i izdašnim notama rabarbare i ublažen baršunastim osnovnim notama mošusa i svijetlog drveta.

darivanje nuxe Reve de The dezodorans

NUXE Reve de The dezodorans je opremljen inteligentnom tehnologijom: to je trio aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože i učinkovito sprječavaju neugodne mirise tijekom 24 sata. Njegova tekuća tekstura s osnažnujućim mirisom zelenog čaja pruža trenutni učinak svježine i ne ostavlja bijele ili žute tragove na odjeći.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.