Koža koja žudi za nutrijentima? Nahranite je uz hranjivu, revitalizirajuću i mirisnu FOREO Manuka Honey sheet masku koja će vam osigurati hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu

foreo manuka maska

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju FOREO sheet masku za lice od manuka meda za hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu, su:

KATARINA MENDAš, MARUšEVEC

KATICA PERIšIć, PODSTRANA

SANJA FILIPOVIC, OSIJEK

O njima ovisi trećina svjetske proizvodnje hrane, najbrojniji su oprašivači cvjetova i neka od najvažnijih živih bića na svijetu! O ovim korisnim i zanimljivim kukcima ovisi naš ekosustav, a njihovi plodovi su pravo blago s brojnim benefitima za naše zdravlje i ljepotu.

foreo manuka maska

Švedski beauty tech brend FOREO, koji posebnu pažnju pridaje održivosti i prirodnoj ljepoti, u povodu nedavno minuloga Svjetskog dana pčela predstavlja sve blagotvorne karakteristike vrijednog manuka meda, koji se koristi u brojnim skincare proizvodima.

foreo manuka maska

Manuka med je rijetka i dragocjena sorta meda porijeklom s Novog Zelanda, koju odlikuju snažna protuupalna, antioksidativna i ljekovita svojstva. Ovaj je med lijek za sve tipove kože, koji smiruje iritacije i dubinski obnavlja kožu, zbog čega je glavni sastojak FOREO Manuka Honey sheet maske. Hranjiva, revitalizirajuća i mirisna, ova bogata maska za lice osigurat će vam hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu. Sheet masku koristite za samostalni 20-minutni tretman.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.