Slavimo tvoju jedinstvenost novim egzotično voćnim mirisom 4711 Remix Cologne 2022. Potpuno u skladu s geslom "I AM MY PARADISE", odlučuješ kamo ćeš ići. Ti određuješ koliko će biti živo, ludo i poletno – novi miris 4711 Remix Cologne 2022 bit će dostupan od sredine travnja 2022. godine i pratit će te na tom putu

4711 Remix Cologne Grapefruit

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju fantastičan i svjež miris 4711 Remix Cologne Grapefruit, koji će u vruće ljetne dane unijeti ekstra val svježine, su:

 

LUCIJA HUđEK, ZAGREB

JASNA RATKAJEC, VRBOVEC

ANA MIKOVIć, MARTINSKA VES

4711 Remix Cologne Grapefruit

Godina 2022. donosi novosti za uspješnu seriju mirisa 4711 Remix Cologne koja od 2018. godine predstavlja čistu životnu radost i time vašu svakodnevicu čini šarolikom! Od bezbrižnih istraživačkih putovanja kombijem i uzbudljivih gradskih putovanja sve do pustinjskih festivala uz neograničenu slobodu. Puni životnih radosti, svježi i drski mirisi 4711 Remix Cologne svake te godine vode u novu pustolovinu kako biste zajedno pobjegli od svakodnevice te od tada pružaju zadovoljstvo svima koji nisu ljubitelji klasičnih parfema. Od 2022. godine miješaju se novi sastojci i svijet mirisa 4711 Cologne kako bi raspršili pozitivnu energiju! Mladenački, polarizirajući i svježe "izmiješan" – egzotični grejp je početak!

4711 Remix Cologne Grapefruit

Whoop whoop! Višestruki dobitnik "Oscara parfemske industrije"!

"And the ‘fragrance star’ goes to…” Drski Remixi već su dvaput osvojili prestižnu nagradu za mirisnu zvijezdu. Ali to nije dovoljno! Udvostručenje prodaje za 208 posto i plasiranje kao "Top 1 novitet na masovnom tržištu" tijekom nekoliko godina pokazuju da 4711 Remix Cologne ne samo da inspirira stručni žiri novinara i predstavnika industrije najvažnije nagrade za mirise nego i oduševljava osobe koje ga nose! Nije čudo jer Remix Cologne je više od mirisa. To je način života s ekstra valom svježine – stoga je trajno dostupan na policama od 2021. godine!

4711 Remix Cologne Grapefruit

Provokativno "izmiješana" egzotična živahnost grejpa

Svježe drski miris živahne snage: u prvom planu nalaze se egzotične note grejpa. Uopće nije pokoran, nego pruža izazov nosu! Udahnut, probuđen, spreman na sve što može doći. Crvena naranča i yuzu daju dodatne rajske aspekte. Voćna bomba koja vas već tjera da poželite još! U srednjoj noti miris je dopunjen cvjetnim notama i time dobiva raznolikost – ljetni buket magnolije, žute frezije i cvijeta naranče. Sandalovina, dimljeno drvo i mošus daju mirisu u donjoj noti njegov dugotrajni karakter.

4711 Remix Cologne Grapefruit

Šarena egzotika dizajna

Fantastičan i svjež, dizajn 4711 Remix Cologne 2022 privlači pozornost: zlatni elementi u kombinaciji s bogatim narančastim, crvenim i ljubičastim tonovima spajaju se u jarku eksploziju boja! Palmino lišće sa šarenim gradijentom boja na bočici i ambalaži izravno vas odvode u vlastiti raj! Živahne, egzotične note pune snage – 4711 Remix Cologne osmišljava novitete svake godine i iznenađuje novim izgledom – baš kao i ti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.