Apivita, koja ove godine slavi 40 godina postojanja, nadopunila je svoju Express Beauty liniju dvjema novim maskama za lice u maramici. Maska za lice u maramici s avokadom namijenjena je dubinskoj hidrataciji kože dok je crna maska za lice s rogačem namijenjena njenom pročišćavanju i detoxu

apivita maske u maramici

Maska za lice u maramici s avokadom hidratizira i umiruje kožu, a u sebi sadrži 95 posto organskih, prirodnih sastojaka. Maska je obogaćena uljem avokada koji njeguje i pruža dubinsku hidrataciju te ostavlja osjećaj udobnosti i svježine. Zahvaljujući bogatom udjelu proteina pšenice, prilagođava  se potrebama kože, a namijenjena je svim tipovima kože pa čak i onoj najosjetljivijoj. Maska savršeno prianja uz lice, kako bi maksimizirala apsorpciju aktivnih sastojaka.

Način upotrebe:
1. Otvorite masku i uklonite prvi sloj u obliku lista.
2. Nanesite na čistu i suhu kožu
3. Uklonite drugi sloj maske dok rukom pridržavate njezin vrh.
4. Prilagodite masku konturama svog lica te je ostavite da djeluje 10 minuta.
5. Uklonite masku te nježno umasirajte ostatak proizvoda u lice ili ga uklonite s blazinicom.

apivita maske u maramici

Crna maska za lice u maramici s rogačem pruža osjećaj detoksifikacije te dubinski čisti kožu, a u sebi sadrži 94% prirodnih sastojaka. Idealna je za sve tipove kože, posebice masnu kožu jer zahvaljujući aktivnom ugljenu hrasta pročišćava kožu apsorbirajući višak sebuma, nakupljenih nečistoća, a uz sve to i minimizira pojavu pora. Zahvaljujući ekstraktu gljiva, koža nakon upotrebe postaje hidratizirana i podatna.

Način upotrebe:
1. Otvorite masku, nanesite na čistu, suhu kožu i podesite je konturama lica.
2. Ostavite masku da djeluje 10 minuta.
3. Uklonite masku te nježno umasirajte ostatak proizvoda u lice ili ga uklonite s blazinicom. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.