Avon ovog proljeća predstavlja parfem koji je potpuno drugačiji od ostalih. Prvi put otkriva miris koji se stapa s kožom osobe koja ga nosi i postaje jedinstven baš poput nje. Neodoljiva mirisna kreacija Eve Prive mirisa proizlazi iz nota sočne crvene jabuke u dodiru s notama latica jasmina i bijelog mošusa koji u dodiru s kožom zapravo stvaraju taj jedinstven spoj

avon eve prive

Želiš li miris koji ti daje slobodu izraziti svoju individualnost? Želiš li miris koji je samo tvoj, poput otiska prsta? Vjerujemo kako je ovo proljeće možda pravo vrijeme da svoje želje pretočiš u stvarnost. U želji da ti u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utječe na kemijske procese vaše kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za tebe. Miris poboljšava tvoj prirodan miris i na taj način ti daje slobodu izraziti i naglasiti svoju individualnost i samopouzdanje. 

avon eve prive

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinirane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi tvoju ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s tvojom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

avon eve prive

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna tvog samopouzdanja kojim odišeš. Eve Prive podržava izraziti tvoju individualnost, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati, i koji je jedinstven.

avon eve prive

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: "Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža".

avon eve prive

Nesvakidašnji trag koji ostavljaš za sobom, ostat će u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini.

Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 125,90 kn u Avonovom katalogu od 1. svibnja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.