Ruž za usne je jedan od make-up proizvoda koji uvijek upotpuni dnevni ili večernji look. U samo nekoliko poteza može začiniti i najjednostavniji make-up te upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju

 artdeco ruzevi

Među klasicima iz svijeta ruževa za usne uvijek se ističu raskošne koloritne nijanse i nježni nude tonovi, a ova božićna sezona dodaje i glitter kao favorit koji se našao visoko na listi trenutno najpopularnijih proizvoda. Popularni su shimmerasti ruževi i ruževi s metalik efektom, koji pružaju usnama dodatnu multidimenzionalnost i onaj ''wow'' efekt koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

artdeco ruzevi

Brend Artdeco Cosmetics u svojoj je kolekciji pod nazivom Make up Your Sunset Stories minuloga ljeta predstavio nove ruževe Lip Jewels u nježnijim nude, ružičastim i breskvastim tonovima, a sada dolaze u nijansama idealnima za blagdanska druženja i elegantne prilike – tamnim statement tonovima – bojama vina i ljubičastim. Njihov je svjetlucavi glitter efekt neodoljiv i upečatljiv te ćete pomoću njih lako stvoriti glamurozan vamp look.

artdeco ruzevi

Lip Jewels imaju blagi miris vanilije, a svjetleće čestice u ruževima kreiraju multidimenzionalni efekt. Poznati brend kozmetike pobrinuo se da koristi najkvalitetnije sirovine pa je ova linija ruževa bez parabena, a može se pohvaliti sastavom koji sadrži ulje brazilskog oraha i povećan udio vitamina E.

www.kameja.hr

artdeco ruzevi

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.