Iako masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloljetnike, sve je više i odraslih s problematičnom kožom. Danas se stres smatra ključnim uzrokom nastanka nepravilnosti, bez obzira na dob ili spol osobe. La Roche-Posay proizvodi Effaclar gel za čišćenje i Effaclar Duo čine potpunu rutinu njege u borbi protiv nepravilnosti uklanjajući jače izražene nepravilnosti i odčepljujući pore 

effaclar duo la roche posay

Četiri aktivna sastojka i termalna voda La Roche-Posay djeluju na najznačajnije znakove nepravilnosti te vraćaju koži ravnotežu, bolju kvalitetu i zdraviji izgled. Laboratoriji La Roche-Posay razvili su profesionalnu liniju Effaclar koja omoguće dermatološko rješenje prilagođeno svakom profilu masne kože.

EFFACLAR PJENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nježno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima zahvaljujući svojim sastojcima za čišćenje iznimno visoke tolerancije za kožu. Ima odlična kozmetička svojstva jer se dobro pjeni i lako ispire. Temelji se na nježnoj osnovi za čišćenje, ima fiziološki pH (5,5) i ne sadrži sapun. Djeluje antibakterijski i seburegulatorno.

EFFACLAR DUO korektivna je i potpuna njega protiv nepravilnosti koja uklanja jače izražene nepravilnosti i odčepljuje pore. Uključuje 4 aktivna sastojka (Niacinamide, piroctone Olamine i kombinaciju LHA i linolne kiseline) koja djeluju na dva najznačajnija znaka nepravilnosti: izražene nepravilnosti i začepljene pore sebumom. Matirajući i hidratantni kremasti gel vlaži kožu i ne ostavlja masni trag. Pore su čiste, nepravilnosti smanjene, a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i potiče se njezin oporavak za bolju kvalitetu i zdrav izgled.

Preporučena maloprodajna cijena Effaclar gela je 84 kune, a Effaclar duo njege je 104 kune.

Trenutna akcija: La Roche-Posay uz kupnju pjenušavog gela za čišćenje od 200 ml ekskluzivno poklanja manje pakiranje gela od 50 ml.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.