La Roche-Posay Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta, ovo ljeto je predstavila  ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+. Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svježoj  i ultra laganoj teksturi koja osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži 

la roche posay anthelios transparentni

La Roche-Posay Anthelios XL 50+ transparentni sprej za lice i tijelo je lagana maglica koja se brzo upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

la roche posay anthelios transparentni

Također, vrlo je lako i jednostavno priključiti se akciji SKINCHECKER koja do danas u Hrvatskoj broji više od 70 tisuća osviještenih Skincheckera i čiji broj kontinuirano raste. SKINCHECKER nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savjetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih madeža golim okom. La Roche – Posay poziva sve da preuzmu aktivnu ulogu u ovome projektu, pregledavaju svoje madeže kao i madeže članova obitelji. Brinite o svojim najmilijima, postanite Skinchecker!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.