Misija modnog dvojca ELFS je da svakom budućom kolekcijom predstavi nešto novo, a ovaj puta, povodom jubilarnog desetog rođendana, odlučili su otići stepenicu dalje i stvoriti ELFS LOVE parfem. Napravili su ovaj iskorak jer miris stvara i povezuje emocije, a to je upravo ono što žele postići parfemom. Nakon dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula, napokon su dobili ono što su željeli, a to je zavodljiv i ženstven parfem koji je stvoren za - LOVE

elfs love miris

Kako bi postigli učinak da bude privlačan i djevojkama i ženama te da se istovremeno osjećaju ženstveno i poželjno, Elfsi su se odlučili za zavodljive note voća, cvijeća i drva. Kako bi ženu učinili nepredvidljivom i razigranom u gornjim notama parfema se nalazi prozračni neroli, nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline za flert. Transformaciju djevojke u ženu zamislili su korištenjem tradicionalnih cvjetnih nota za senzualnost, a to su cvijet naranče, intimni jasmin i buket zumbula. Za kraj su ostavili ideju odlučne žene koja je ravnopravna muškarcu, ali ne gubi na svojoj ženstvenosti. U bazi se nalaze iznimni patchouli, opojne note meda i resko cedrovo drvo.

Top note: malina, gorka naranča, neroli
Srednje note: cvijet naranče, absolut jasmina, zumbul, gardenija
Baza: med, patchouli, cedar

elfs love miris

Prva prodajna mjesta su: ELFS store Amruševa 4 Zagreb, ELFS showroom Avčinova ulica 10 Ljubljana, (Slovenija) i ELFS fb web shop, a uskoro ga možda pronađete i na policama neke od svojih omiljenih parfumerija i drogerija.

Cijena parfema: 300,00 kn, 50 ml

FOTO: Franjo Matković,
MUA-FS: Kristina Pavlovic,
MODELI : Ivana Severinac (Talia models) i Luka Kraljev (AK model management)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.