Na veliko zadovoljstvo istinskih ljubiteljica makeupa, Teint Idole Ultra Wear predstavlja novu 'poslasticu': puder u stiku Teint Idole Ultra Wear Stick za brzu promjenu looka ili neprimjetno popravljanje šminke. Podsjetimo: paleta pudera Teint Idole Ultra Wear nudi raspon od 18 nijansi koje savršeno odgovaraju svim postojećim tonovima kože te ističu njihovu prirodnu ljepotu

Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick

Uz novi, svestrani puder u stiku Teint Idole Ultra Wear Stick, linija proizvoda Teint Idole Ultra Wear sada nudi još više mogućnosti za kreiranje upečatljivih beauty lookova koji su savršeno prilagođeni upravo vašim potrebama. On ujednačava ten te vam omogućuje brzinsko popravljanje šminke bez obzira na svakodnevan užurbani ritam. Ova je iznimna formula dostupna u 10 nijansi, a osigurava maksimalno prekrivanje uz nevjerojatan osjećaj lakoće. Jednostavno se koristi i omogućuje odličnu kontrolu prilikom nanošenja, za baršunasti, prirodno mat finiš. Dolazi u vrlo praktičnom pakiranju, tako da ga uvijek možete nositi sa sobom.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick

Konturiranje. Ova je tehnika iscrtavanja crta lica postala jedan od vodećih trendova. Temelji se na konceptu nanošenja svjetlije nijanse duž nosa, na luk na gornjoj usni te na vrhove jagodica za osvjetljivanje lica, a tamnije nijanse preko gornjeg dijela čela, jagodica i vilice za naglašavanje i uljepšavanje crta lica. Teint Idole Ultra Wear Stick savršeno je rješenje za konturiranje u svim situacijama, bez obzira na to nalazite li se kod kuće ispred ogledala ili obavljate nešto po gradu. Stik omogućuje nanošenje točne količine proizvoda koji se lagano stapa s kožom, za zajamčeno besprijekoran ten. Savjet: nanosite li tamnije nijanse, odlučite se za onu koja je dva do tri tona tamnija od vašeg tena - za odvažniji rezultat.

Cijena: 337 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.