Ako su vaše usne suhe, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Kompanija Avon mislila je na vaše usne i zato vam predstavljamo novi Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćete obožavati

avon hydramatic ruz za usne darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj Avon Hydramatic mat ruž s hidratantnom jezgrom koja njeguje usne iznutra, su:

MARINA SIMUNIć, OSIJEK

MARINA GENERALIć, KOPRIVNICA

SANJA MARINOVIć, ZAGREB

Jeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne. 

avon hydramatic ruz za usne darivanje

Kompanija Avon predstavlja novi Hydramatic mat ruž, prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćete obožavati. Ovaj ruž njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

avon hydramatic ruz za usne darivanje

Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Vaše usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Zaboravite osjećaj suhoće i uživajte u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje usne! Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem koji će ih učiniti senzualnim.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.