GlamGlow maske za lice osmišljene su kao 10-minutni profesionalni "tretman ze čišćenje lica u posudi" i to za korištenje iza scene na filmskim setovima u Hollywoodu. Pružaju trenutno sjajnu kožu spremnu za kamere i reflektore. Ključni sastojci su francuska morska glina (detoksicira kožu izvlačeći nečistoće), vulkanski pjenasti kamen koji pruža površinski piling i formula Teaoxi™ koja koristi blagodati bilja

glamglow youthmud

Niz holivudskih zvijezda svoj savršen ten spreman za svjetla reflektora duguje upravo GlamGlow maskama. Tako oskarovka Natalie Portman izjavljuje kako obožava blatnu masku, njen miris i učinak. GlamGlow maske koriste i Miley Cyrus, Nina Dobrev, Usher i mnogi drugi. Ovu "magičnu" masku za lice kreirali su Glenn i Shannon Dellimore za korištenje na setovima holivudskih šoubiz spektakala, a koristi se prije nanošenja make-upa.

glamglow brightmud

Na hrvatskom tržištu dostupne su 3 GlamGlow maske - Youthmud, Brightmud i Supermud.

GlamGlow Supermud – maska za sjaj lica, za instant nježniju, glađu i zategnutiju kožu.

GlamGlow Youthmud – maska za čišćenje lica, sužavanje pora i uklanjanje upalnih procesa na cijelom licu, ali i lokalno (čelo, nos, brada).

GlamGlow Brightmud – maska za područje oko očiju, uklanja tamne podočnjake, natečenost, oživljava umorne oči, uklanja vidljivost bora i potiče mikrocirkulaciju.

glamglow supermud

Cijena svake pojedine maske je 380 kn. Dostupne su ekskluzivno u Iris i Douglas parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.