Prosinac je vrijeme ljubavi, druženja i darivanja. U povodu nadolazećih blagdana, švedski beauty-tech brend FOREO pripremio je preslatke beauty pakete koji će zasjati ispod božićnog drvca i razveseliti vas i vaše najbliže

foreo blagdanski setovi

Dubinsko čišćenje kože, neinvazivni lifting ili intenzivni tretman lica u samo nekoliko minuta? Četiri FOREO blagdanska seta odlična su prilika da doživite luksuznu njegu kože uz čak 38% nižu cijenu. U novim Skin Supremes setovima kriju se omiljeni skincare gadgeti uz koje će vaša koža i u najhladnijim danima biti čista, njegovana i sjajna. 

foreo blagdanski setovi

FOREO SKIN SUPREMES SET: BEAR mini, UFO mini 2, UFO Glow Addict maska & SERUM SERUM SERUM

Prvi set krije nevjerojatnu postavu – BEAR mini, UFO mini 2, UFO Glow Addict masku i hidratantni SERUM SERUM SERUM u nježnoj Pearl Pink nijansi. Zahvaljujući BEAR mini uređaju u kombinaciji sa SERUM SERUM SERUM-om, vaša će koža biti čvrsta, zategnuta i puna energije, dok će UFO mini 2 osigurati intenzivni tretman lica i dugotrajnu hidrataciju. Uparite ga s njegujućom Glow Addict maskom s ekstraktom bisera i vitaminom E, koja će se pobrinuti da vaš ten zasja. 

foreo blagdanski setovi

FOREO SKIN SUPREMES SET: LUNA mini 3, UFO mini 2, Maschera viso UFO Glow Addict, Microfoam Cleanser

Temelj svakog dobrog make up-a je kvalitetna priprema, a Skin Supremes set s LUNA mini 3 uređajem, Micro Foam Cleanserom, UFO mini 2 uređajem i Glow Addict maskom savršen je odabir za dubinsko čišćenje i luksuznu njegu kože za blagdanska druženja. 

foreo blagdanski setovi

FOREO SKIN SUPREMES SET: ESPADA uređaj i 2 ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gela

Šećer na kraju dolazi u plavoj boji, a namijenjen je tretiranju akni i nepravilnosti na koži. ESPADA uređaj pobrinut će se da vaša koža bude čista i zdrava uz ciljane tretmane plavim LED svjetlom i opuštajuće T-Sonic pulsacije. Uparite ga s novim ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gelom bogatim moćnim sastojcima -  2% salicilnom kiselinom i hamamelisom za čišćenje pora i nježni piling, niacinamidom i čajevcem za brzo uklanjanje nečistoća i mrlja, ublažavanje crvenila i prevenciju novih akni te pantenolom i laktobionsku kiselinu za zaglađivanje i hidrataciju kože. 

foreo blagdanski setovi

FOREO Skin Supremes Setovi dostupni su kod službenih partnera: Sancta Domenica, FABU Spot i Tehno Mag. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.