YSL Beauté predstavljamo kolekciju za predstojeće blagdane nadahnutu dugotrajnom povezanošću ovog brenda i simbola zvijezde. Blagdanski izgled za 2019., kolekcija High on Stars, diči se pravim zvijezdama. Dolazi u pakiranju ukrašenom zvijezdama vrijednom svjetlucavog večernjeg izlaska

ysl high on stars

Živjeti glazbu, hvatati ritam, oduševljavati sve na plesnom podiju sve dok posljednje zvijezde koje ostanu na nogama ne zasjeni najveća zvijezda od sviju: ona. Sasvim opijena zvijezdama. Njezin saveznik na tom zvjezdanom putu je YSL High on Stars. Ova blagdanska kolekcija sadrži prepoznatljive nijanse ruževa i sjenila, ali i zvjezdane nove proizvode za ovu sezonu koje su djelo globalnog direktora ljepote marke YSL Beauté, Toma Pecheuxa.

ysl high on stars

ROUGE PUR COUTURE ZA BLAGDANSKU EKSTRAVAGANCIJU: Kolekcija Rouge Pur Couture sadrži četiri kultne nijanse, a redizajnirana je pakiranjem ukrašenim zvijezdama za blagdanski izgled u 2019. godini. Ekskluzivno zlatno pakiranje sa srebrnim zvijezdama koje okružuju YSL-ov logotip Cassandre čini proizvode iz kolekcije Rouge Pur Couture zaista dragocjenima za kolekcionare. Iznimno ženstveno, krajnje poželjno.

ysl high on stars

TOUCHE ÉCLAT KAKO BI VAM OBASJAO LICE: Ovih blagdana blistajte više no ikad. Dodajte malo svjetlosti da vas trenutno podigne. Ovaj kultni alat za sjaj vraća se u svojem prepoznatljivom zlatnom pakiranju, no ovoga je puta ukrašen mnoštvom srebrnih zvijezda koje ga čine čarobnim. Kolekcionarsko izdanje dostupno je u nijansi br. 2.

ysl high on stars

PALETA ZA LICE I OČI ZA ZVJEZDANE NOĆI: Ova ultimativna sezonska paleta za oči i lice sjaji punim sjajem zahvaljujući novim nijansama koje su djelo Toma Pecheuxa. Ukrasite svoje oči blještavim varijacijama, a svojim jagodicama podarite sjaj i dubinu. S vlastitom četkicom za rumenilo i aplikatorom za sjenila, ova blijedo-zlatna paleta sa srebrnim zvijezdama učinit će vas blistavima i izvana i iznutra. Novu kampanju osmislio je poznati fotograf David Sims, a zvijezda kampanje je ambasadorica šminke za YSL Beauté, Edie Campbell. Edien dekolte blista obasut šljokicama dok leži na pozadini od svjetlucavih svijetlo ljubičastih šljokica koje podsjećaju na svjetlucavo noćno nebo. Sa sjenilom u dramatičnoj tirkiznoj boji izduženom u trokutasti oblik, Edien izgled koji potpisuje Tom Pecheux istovremeno je elegantan i odvažan.

Cijene:
YSL High on Stars Rouge Pur Couture; 281 kn
YSL High on Stars Touche Eclat; 290 kn
YSL High on Stars Palette Face/Eye; 760 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.