Rođendansko-trendovska kolekcija Make Beauty Fun slavi posebnu prigodu: essence već dva desetljeća izaziva pomutnju na njemačkom i međunarodnom tržištu ljepote. Jedinstvene boje, dizajn i efekti susreću se s osnovnim elementima šminke kao što su maskara, sjajilo za usne i highlighteri, kao i cool dodaci. Vrijeme je za slavlje

darivanje1

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set iz predivne nove kolekcije essence Make Beauty Fun (uključuje maskaru, highlighter i sjajilo za usne), su:

IVANA KOVAčIćEK, ZAGREB

MIHAELA PODNAR, PERUšIć

ANTONI TALAJA, OSIJEK

Uz visokokvalitetne i inovativne proizvode, essence je oduvijek predstavljao vrijednosti kao što su poštovanje, tolerancija i ljubav prema sebi: svatko treba biti ponosan na to tko je i kako izražava svoju individualnost. Dakle, za svoj 20. rođendan, essence želi potaknuti obožavatelje da zaborave stresove svakodnevice, puste kreativnost na volju i eksperimentiraju s intenzivnim stilovima i individualnim izgledom.

darivanje3

Make Beauty Fun I love EXTREME limited volume maskara 

I love EXTREME volume maskara dolazi u limitiranom dizajnu za Make Beauty Fun trendovsku kolekciju. Ekstra velika četkica od vlakana oblaže svaku pojedinačnu trepavicu teksturom i stvara neodoljiv volumen u trenu. Zahvaljujući jedinstvenom izgledu limitiranog pakiranja, maskara već sama po sebi privlači poglede.

darivanje2

Make Beauty Fun highlighter 

Sjaj i još sjaja: kada ste sretni iznutra, zračite srećom i izvana – Make Beauty Fun highlighter također vam daje prirodan sjaj! Nježna tekstura pudera ima gradijent boje ružičastog zlata – savršeno za stvaranje vlastite individualne nijanse. Highlighter ima visoku pigmentaciju i super se lako nanosi i blenda.

darivanje4

Make Beauty Fun plumping sjajilo za usne

Sada me možete vidjeti kako sjajim na kilometar udaljenosti... Make Beauty Fun plumping sjajilo za usne dolazi u dvije posebne ombré nijanse s impresivnim višedimenzionalnim svjetlucanjem. Tekstura usnama daje izuzetno sjajan završetak s efektom punijih usana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.