Ove jeseni modna kuća Versace lansira dva zanosna orijentalna mirisa za nju i njega - Oud Oriental & Noir. Kreatori ovih mirisa bazirali su se na intenzivnim drvenim nijansama, dotaknutim opojnim cvijećem u kombinaciji s drskim začinima i jakom notom kože s ciljem da prenesu vrućnu pustinje i mistiku Bliskog Istoka

versace oud noir

VERSACE POUR HOMME OUD NOIR - miris za muškarce namijenjen svim ljubiteljima orijentalnih mirisa, za muškarce s jakom osobnošću. Intenzivna kompozicija; začinjen i s dubokim mirisom kože. Orijentalna kompozicija mirisa Versace Pour Homme Oud Noir sadrži naglašene note ouda, kože, začina (gorka naranča, neroli, crni papar), duboke i plemenite drvene note. Cijena: 897,80kn (edp 100ml)

versace oud oriental

VERSACE OUD ORIENTAL - raskošan i izrazito ženstven miris lansiran je kao par orijentalnom izdanju Versace Pour Homme Oud Noir. Ne zapostavljajući trend u boji zlata, nova Versace bočica uzima prepoznatljivi oblik, potpuno prekrivena zlatnom bojom. Gravirana meduza postavljena je na središnjem dijelu bočice, dok je čep diskretno ukrašen grčkim motivom. Versace veže muški i ženski miris intenzivnim i afrodizijačkim potpisom spoja ouda i kože.

Raskošna kompozicija se otvara orijetalnim notama ruže, koja je istaknuta drskim šafranom i uokvirena cvjetovima frezije. Srce kompozicije je puderasto, ženstveno, meko i duboko, od pačulija, heliotropa i ljubičice koje nasljeđuju intenzivne note ouda i kože uz kremastu vaniliju i sandalovinu. Kreatori ovih mirisa bazirali su se na intenzivnim drvenim nijansama, dotaknutim opojnim cvijećem u kombinaciji s drskim začinima i jakom notom kože sa ciljem da prenesu vrućnu pustinje i mistike Bliskog Istoka.

1.123,50 kn (edp 100ml)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.