Bez obzira koji poklon birali, čarobni blagdanski mirisi iz nove Durance božićne kolekcije garantirano će donijeti bajkovitu atmosferu koja podsjeća na klasične božićne filmove

durance blagdani 2023

Područje Bauerove ulice koja presijeca popularnu Martićevu već dugo vremena predstavlja sjecište mnogih divnih toplih ljudskih priča, podrške, ljubavi prema zanatu, craft umijeću i communityju koji nadilazi kvartovsku razinu. Bauerova 5 je od početka ove godine postala i novi dom Durance Hrvatska brenda čija vlasnica Renata i sama živi ove vrijednosti te ih se trudi prenijeti u trgovinu i svojim kupcima. 

durance blagdani 2023

Renata je željela te vrijednosti prenijeti i za blagdane s naglaskom na retro duh, stoga je održala krajem studenog treći po redu event u Bauerovoj - kao svojevrsna uvertira u blagdanski prosinački mjesec. 

durance blagdani 2023

Opojni mirisi začina koji se šire zrakom posebno u blagdansko vrijeme dobivaju potpuno novu dimenziju koju osjetite čim zakoračite u Durance trgovinu. Osim nove blagdanske kolekcije koja je predstavljena na eventu i kojom dominiraju neki poznati ali i novi mirisi, a svi vas grle toplinom i radošću, atmosferu eventa su upotpunile razne palete okusa hrane i pića.

durance blagdani 2023

Posluživalo se između ostaloga i mlado francusko vino Beaujolais Nouveau Villages koje se prigodno pije u studenom, a među specijalitetima su se pronašle delicije s morskim plodovima tvrtke Cromaris koja je podržala ovaj event otvarajući jedan lijepi krug dobrote. Naime, event je imao i humanitaran karakter jer su se kupnjom određenih Durance proizvoda prikupljale donacije za jednu samohranu majku u organizaciji poznatog humanitarca Brune Lerotića s kojim je Renata napravila suradnju.  

durance blagdani 2023

Divna topla priča Durance brenda prepoznaje se već na samom ulazu u trgovinu kojeg krase grane i vjenčić od bora čime je Renata htjela poslati poruku kako održivost nije samo lifestyle koji se uklapa u vrijednosti Durance brenda već inspiracija da njegujemo ekološki prihvatljivije solucije, reciklirane materijale i kvalitetne sastojke. 

durance blagdani 2023

Novom Durance božićnom kolekcijom dominiraju svijeće, među kojima je zvijezda tzv. svijeća-vrtuljak, ali u ponudi iz te kolekcije se mogu pronaći i ostali mirišljavi proizvodi poput sprejeva za prostor ili jastuke, kreme za ruke, difuzori itd.

durance blagdani 2023

Uživati u mirisima badema i kolačića možete zapalite li svijeću „Kraljev kolač“, u divnim toplim drvenastim i puderastim notama ambre, sandala i  kašmirovog drveta u svijeći „Puderasto nebo“, opojnim mošusnim mirisima u „Winter musk“, gurmanskim notama peciva tek izvađenog iz pećnice ispunit ćete dom ako zapalite svijeću „Biskvit“, a pronaći ćete i već poznate i omiljene mirise svijeća kao što je „Naranča cimet“ i „Ispod bora“. Ono što je sigurno u nadolazećim zimskim danima kada su dani najkraći u godini je da će svijeće svojom toplinom i svjetlinom donijeti posebnu atmosferu u domove.

durance blagdani 2023

Osim nove božićne kolekcije u Durance trgovini mogu se pronaći i još poneke stvari u retro duhu koje će se savršeno nadopuniti u poklon paketima - retro džemperi, vunene čarape, klompe, rukavice, prekrivači i francuski čajevi u limenkama. 

durance blagdani 2023

„Iznimno nam je važan osobni pristup svakome tko dođe u naš dućan te zbog toga nudimo poklon pakiranja koja su uključena u cijenu bilo kojeg izabranog proizvoda. Želimo svakome priuštiti specijalan doživljaj kupovine po mjeri za sebe.“ – ističe Renata.

durance blagdani 2023

Evocirajući vrijednosti retro duha koje Durance slavi ovih blagdana, možda se najbolje pozvati na vrijednosti popularnog filma Frank Capre “To je prekrasan život“ koje prenosi - uz podršku prijatelja i zahvalnost na svemu što imamo, sve je moguće. Pa i nemoguće stvari. 

durance blagdani 2023

U tom duhu topline i zahvalnosti, Durance je zahvalan prijateljima i poznanicima brenda koji su došli na event, a među njima su bili diplomati i dužnosnici ambasade Danske i Francuske, novinari i urednici Zora Bjelousov, Hana Bartolović, Tena Razumović Žmara, Anita Radovčić, poznati PR-ovci Luka Lajić, Mate Rončević, Hrvoje Vukov te mnogobrojni influenceri kao što je Niko Čuturić, Duška Stepanov, Morena Pavić, itd.

durance blagdani 2023

Posjetite Durance Hrvatska trgovinu tijekom prosinca ako se zaželite retro duha blagdana ili ugodnog razgovora s Renatom, pronađite ponešto za sebe i svoje voljene i pri tome podržite humanitarnu akciju. I ne zaboravite – ponekad moramo slijediti svoje snove, ali ako se to ne dogodi, i iz toga mogu proizaći dobre stvari. Sretne i vesele blagdane želimo svima jer život je zaista prekrasan!

Renata Jurić i Niko Čuturić

Zora Bjelousov, Niko Čuturić i Duška Stepanov

Hrvoje Vukov

Heili Bogdanović i Marino Kosor

Morena Pavić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.