Mislite da nemate mogućnost transformirati kožu lica? Razmislite ponovno! Novi Anew Renewal Power serum vidljivo obnavlja i pomlađuje kožu lica u samo 7 dana zahvaljujući nagrađivanoj patentiranoj tehnologiji Protinol™ i niacinamidu koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože

avon anew power serum

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Avon Anew Power serum za pomlađivanje kože lica s inovativnim sastojkom Protinolom™, su:

KRUNOSLAVA KREGAR, NOVI ZAGREB

SANDRA BESTEN, KOPRIVNICA

TANJA STRUJIć, OSIJEK

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a "skin minimalism" postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju dobar dan kože ("good skin day"), teško je poreći da - kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra.

avon anew power serum

Avon je pronašao rješenje za pronalazak samopouzdanja: prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože, ANEW Renewal Power serum. S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol™ i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate. Pridružite se Protinol™ revoluciji i priuštite si najmoćniju transformaciju kože do sada: za zdraviju, mlađu, ljepšu kožu u samo 7 dana. Za sve dobne skupine i tipove kože!

avon anew power serum

Vidljivi rezultati za samo 7 dana na 7 znakova starenja kože:

1. FINE BORE se smanjuju

2. ČVRŠĆA koža 

3. GLATKA na dodir 

4. ZDRAVI SJAJ kože

5. Smanjene PORE 

6. POVEĆANA ELASTIČNOST kože 

7. OTPORNIJA na vanjske utjecaje

Trebate dokaz? Sve žene u našem kliničkom istraživanju pokazale su isti rezultat: znatno smanjenje znakova starenja!

avon anew power serum

Dakle, kako ZAPRAVO djeluje? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo - i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

avon anew power serum

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niamicin dodatno aktivira obranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora. Avonov tim znanstvenika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi - dajući vam povjerenje da znanost zaista uspijeva!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.