Vlaženje kože osnovni je te stoga i najvažniji zahtjev žena u svijetu koje kupuju proizvod za njegu kože. Osiguravanje boljeg života za osjetljivu kožu znači to obećanje marke La Roche-Posay učiniti dostupnim baš svakoj osobi s osjetljivom kožom

 la roche posay

Svoje obećanje za bolji život osjetljive kože La Roche-Posay u ljekarnama ostvaruje posebnom promocijom koja uključuje osnovnu njegu za vlaženje osjetljive kože Hydreane i termalnu vodu La Roche-Posay po posebnoj cijeni.

Hydreane je osnovni proizvod za njegu kože za sve potrebe svih osoba s osjetljivom kožom. Osnovna hidratantna njega dan za danom prožima osjetljivu kožu termalnom vodom La Roche-Posay i na taj je način vlaži, umiruje, omekšava. U srcu formule termalna je voda La Roche-Posay sa svojim priznatim hidratantnim djelovanjem te antioksidativnim, protunadražujućim i omekšavajućim svojstvima.

la roche posay termalna voda 

Termalna voda svakog je dana zadnji korak u čišćenju i prvi korak u njezi osjetljive kože. Špricati svoju kožu termalnom vodom La Roche-Posay znači brinuti se o svojoj koži. Djeluje protiv slobodnih radikala, umiruje, omekšava i djeluje protuupalno. Termalna voda La Roche-Posay učinkovito je sredstvo protiv oksidacije kože i upala. Potpuno je prilagođena jako osjetljivoj i nadraženoj koži. Sprečava oksidaciju i starenje kože koji su posljedice utjecaja iz okoline. Zbog svoga ublažujućeg djelovanja, predstavlja važnu njegu jako osjetljive i nadražene kože (nakon uklanjanja dlačica, brijanja, kozmetičkih postupaka, izlaganja suncu, temperaturnih kolebanja itd.).

Cijena: cca. 90, 24 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.