Na temelju najnovijih znanstvenih dokaza o učinkovitosti prirodnog Pro-Retinola, stvorena je nova generacija UltraLift njege. Ona neprestano hrani i jača kožu te pridonosi njezinoj mekoći i zategnutosti

garnier ultralift proetinolGarnier predstavlja inovaciju njege protiv bora UltraLift, koja od sada sadrži prirodni PRO-RETINOL.

Izražene bore intenzivnije se pojavljuju na koži nakon 45. godine i kod većine žena počinju odavati broj njihovih godina. Djelomice, to je zato što u tim godinama slabi moć stanica kože zaduženih za mladolik izgled, a jedan od uzroka je i nedostatak vitamina A odnosno Retinola.

Moćna molekula protiv bora - Retinol

Vitamin A ili Retinol pomaže tijelu u obnavljanju stanica kože. Iako ga naše tijelo ne proizvodi može se naći među nekim vrstama crvenog i zelenog povrća, ribama bogatim omega masnim kiselinama i još nekim namirnicama.

Po prvi puta Pro-Retinol dobiven iz prirode

Na temelju najnovijih znanstvenih dokaza o učinkovitosti prirodnog Pro-Retinola, stvorena je nova generacija UltraLift njege. Ona neprestano hrani i jača kožu te pridonosi njezinoj mekoći i zategnutosti, čak i nakon prvog nanošenja. A nakon 28 dana redovite njege, koža će izgledati vidljivo mlađe.

 

Garnier UltraLift liniju čine:

- dnevna krema, cijena oko 65,90 Kn
- noćna krema, cijena oko 65,90 Kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.