U sprječavanju i uklanjanju bora svaka pomoć je dobrodošla. Tako je kozmetički brand La Roche-Posay odlučio preuzeti dragocjena iskustva iz zacjeljivanja kože i primijeniti ga u njezi kože

la roche posay redermicKroz dermatologiju do ljepote - osnova je razvoja inovativnih i optimalno učinkovitih proizvoda za njegu kože protiv starenja branda LA ROCHE-POSAY.

Nova linija protiv bora i za čvrstoću kože REDERMIC nudi dokazanu dermatološku učinkovitost, koja svakom tipu kože nudi ugodu i vidljiv rezultat.

Jedinstvena dermatološka visokotehnološka inovacija koja je proizašla iz područja zacjeljivanja kože bazira se na 3 osnovne aktivne molekule koje dokazano djeluju na ispravljanje znakova starosti kože:

  • aktivna molekula Madecassoside (95% pročišćena)  za popunjavanje dubokih bora
  • visoka koncentracija čistog vitamina C (5%), dodatno utječe na povećanje sinteze kolagenih vlakana, čime učvršćuje potporno tkivo kože
  • hijaluronska kiselina veže vodu i zadržava je u koži time omogućujući trenutačno izglađivanje površinskih bora koje su nastale isušivanjem kože


Čak je 91% dermatologa dokazalo i potvrdilo učinkovitost REDERMIC proizvoda u studiji provedenoj u Francuskoj na 900 korisnika od strane 65 dermatologa.

Proizvodi iz linije LA ROCHE-POSAY dostupni su isključivo u ovlaštenim ljekarnama gdje možete zatražiti savjet o najprimjerenijoj njezi vaše kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.