Uz NIVEA Original Care antiperspirante zaboravite na onaj bolni "AU" kada nanosite dezodorans nakon brijanja! Zahvaljujući nježnoj formuli, možete uživati u baršunasto mekoj koži čak i nakon brijanja ili depilacije

nivea antiperspiranti

Odmah nakon brijanja, koža ispod pazuha jako je osjetljiva i potrebna je joj posebna njega koja će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, ali prvenstveno biti nježan oslonac koji neće izazvati iritacije, crvenilo i neugodan osjećaj peckanja. Prestali ste vjerovati da je to uopće moguće? NIVEA će vas uvjeriti u suprotno. Uporaba dezodoransa netom poslije brijanja sada je moguća uz učinkovitu i baršunasto nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

nivea antiperspiranti

NIVEA Original Care antiperspirant u spreju i roll-onu omogućuje bezbrižnu uporabu zaštite od znojenja koja traje 48 sati. Zahvaljujući nježnoj formuli bez etilnog alkohola, u trenu možete uživati u baršunasto mekoj koži, čak i nakon depilacije. Jedinstvena formula obogaćena je hranjivom esencijom vitamina i kalcija te osim pouzdane zaštite od neugodnog tjelesnog mirisa, razmazit će vas i svježim mirisom cvijeta naranče.

nivea antiperspiranti

Cijene:
NIVEA Original Care antiperspirant sprej 50 ml; 24,90 kn
NIVEA Original Care antiperspirant roll-on 50 ml; 24,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.