Ako postoji jedan proizvod koji je većini žena neizostavan u rutini šminkanja – to je maskara! Savršen saveznik ljepote jer u 2021. godini jedina drama koju želimo je ona – na očima. Usudite se poigrati bojama i imati najposebniji pogled, a Avonova Beauty trenerica Maria reći će vam kako

avon true lash genius mascara u boji

Trepavice uglavnom ističemo crnom maskarom, zar ne? No, znate li da su maskare u boji idealan način želite li ne samo osvježiti izgled, nego istaknuti boju očiju? Možda zvuči kao potpuni izlazak iz zone komfora, ali, vjerujte, moglo bi biti upravo suprotno, pravo osvježenje koje nam je danas svima toliko potrebno. Avon True Lash Genius 5u1 maskara sada donosi izrazito duboke i intenzivne 3 nijanse u boji: plavu, ljubičastu i zelenu, uz već klasične crnu i smeđu.

AvonTrue Lash Genius maskara trenutno pruža vrhunski izgled trepavicama dodavanjem bogatog, impresivnog volumena, pune dužine i razdvajanja trepavica. Quick Glide Gel formula maskare prožeta je crnim pigmentima koji su istovremeno i jaki i lagani. Visokotehnološka Smart Control četkica s kratkom vlaknima brzo nanosi formulu na trepavice, od korijena do vrha i u kutevima oka, pružajući ono najvažnije – dramatičan volumen i boju! Avonova Beauty trenerica Maria Santini podijelila je nekoliko savjeta kako nositi maskaru u boji i dodati zanimljivu dubinu pogledu. Možete je nositi i tijekom dana, pa i na posao. Kad se odlučite za maskaru u boji, otvorit će vam se jedan novi svijet mogućnosti:

avon true lash genius mascara u boji

1. Samo na donje trepavice, dok ćete na gornje nanijeti tradicionalnu crnu. Idealan pristup za sve one koji vole postepeno isprobavati nove stvari.
2. Samo na vrhove gornjih trepavica, nakon što ste prethodno nanijeli sloj crne maskare. Ostavlja zanimljiv efekt koji je prikladan i u formalnim prigodama.
3. Na cijele trepavice: gornje i donje, pa čak i u kombinaciji s izvučenom linijom olovke za oči u boji, uz gornju liniju trepavica. Za sve one koji ove godine žele vidjeti dramu jedino na svojim očima: "Samo jako ili nikako!" Avon True Diamonds olovka za oči jednostavno će definirati oči i dodatno naglasiti maskaru u boji.
4. Dvobojno, tako da jednu boju maskare nanesete na gornje trepavice, a drugu boju na donje trepavice. Usudite se poigrati bojama, zašto ne?

avon true lash genius mascara u boji

I na kraju, koja boja za koju nijansu očiju? Ako imate plave oči, plava ili ljubičasta maskara dodatno će istaknuti vaš plavi prodoran pogled. Ako ste zelenooka, savršeno će vam pristajati kontrastna ljubičasta maskara. Dok će smeđe oči najbolje istaknuti plava ili zelena maskara.

Šminkanje prije svega treba biti zabava, tako da birajte boje koje volite. Bilo da ste u 2021. odlučile biti hrabre i iskoračiti iz svoje zone komfora ili postepeno testirati sebe u novim perspektivama, zaslužujete pohvalu #gledajmesada! Avon je tu da vas podrži na vašem putu: zajedno osnažujemo žene i zajedno stvaramo nove priče.

Cijena:
Avon True Lash Genius 5u1 maskara, 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.