Kao miris neovisnosti, novi miris s potpisom Yvesa Saint Laurenta Manifesto, naglašava svaki aspekt osobnosti. Za žene koje žive život punim plućima. Odvažne, pa i u svojim kontradikcijama i krajnostima. Za žene koje kreiraju vlastita pravila i žive kao da ne postoji sutra, bez ograničenja

yves saint laurent manifesto

Žena koja nosi Manifesto je profinjena, snažne osobnosti i velikodušna – a upravo to ističu note jasmina - očaravajućeg, slatkog cvijeta punog svjetlosti i tajnovitosti, s kojim se žene u potpunosti mogu poistovjetiti. Riječ je o savršenom spoju ekstravagantnih bijelih latica s njihovim magnetski privlačnim mirisom. Jasmin se strastveno prepušta heroini punoj života koja svakim korakom iskazuje drugačiju sebe - živahnu, mirniju ali ispunjenu, krotku, ali spremnu preusmjeriti svoj život u sasvim drugu krajnost.

Zelene prozračne note đurđice mirisu daju proljetni zanos. Svijetao i lagan dašak ribiza obavija siluetu opojnim voćnim akcentom. Kroz esenciju cedra i sandalovine probija se senzualni miris drveta koji je obavija poput druge kože i ispušta blagi akord vanilije i zrna tonke.

Poput prizme koja upija svjetlost u igri linija i odraza, bočica parfema manifesto sadrži apsolutnu energiju žene čiji je talisman, fetiš. Senzualna ženstvena silueta opasana prelijevajućim draguljem u boji ametista, predstavlja YSL nevjerojatnom zavodljivošću i očaravajućom strašću. Prodorna boja pobuđuje reakcije bez zadrške. Snažna nijansa potiče na snove, fascinaciju duhovnim vodstvom, inicijaciju i imaginarna putovanja, gotovo kao obećanje koje potiče na odvažnost i ekstravaganciju. Riječ je o boji koju je YSL sljubio s fuksijom u šezdesetima za monokromni šok u duhu popa. Moćna i ponosna, očaravajuća ljubičasta. Moire', svilenkasta, erotična, zadivljujuća i duhovna, tajanstvena i velikodušna kao ametist, kamen prolaska i metamorfoze.

Cijena EDP 30 ml: 453 kn
Cijena EDP 50 ml: 649 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.