Kiehl's predstavlja novu formulu s 95% prirodnih sastojaka1: Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator. Formuliran za sve tonove kože, hydrator u trenu poboljšava izgled sjaja kože osvjetljavajućim mineralima, a tijekom vremena rezultira vidno boljim, ujednačenim izgledom kože, istovremeno joj pružajući antioksidacijsku zaštitu. Zahvaljujući ekstraktu nara, Kiehl’sov 'eliksir sjaja' osigurava trenutačnu blistavost i osvježavajuću hidrataciju tijekom 24 sata, bez osjećaja težine

kiehls glow formula

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator je jedinstveni hibridni proizvod koji se lako može uključiti u ritual njege kože i šminkanja. Sam 'eliksir sjaja' pruža 24-satnu hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, no može se kombinirati i s moisturizerom, za zdravi sjaj cjelokupne kože. Primjenom na istaknute dijelove lica nakon šminkanja, Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator osvježava izgled jednostavnog makeupa.

kiehls glow formula

Ekstrakt nara korišten u formuli potječe iz Tunisa i s Malte, gdje se uzgaja već tisućljećima. Antioksidansi u naru koncentrirani su i u plodu i u kori. Kiehl’sovi stručnjaci pažljivo izoliraju ekstrakt nara iz prešanih ljusaka ploda, jestivog dijela voća koji okružuje sjemenke.

City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split, Supernova Zadar
Glow Formula Skin Hydrator 50ml 270,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.