Inspirirani umijećem fitofermentacije i vrenja, Kiehl’sovi kemičari odlučili su kreirati esenciju u kojoj se Kiehl'sova dugogodišnja ljekarnička znanja i moderna znanost stapaju u učinkovitu formulu koja je savršeni prvi korak bilo koje rutine za njegu kože. Predstavljamo vam Ferulic Brew esenciju za lice s ferulinskom kiselinom

kiehls ferulic brew

Stotinama godina fermentacija se upotrebljava u raznim kulturama i apotekarskoj tradiciji za konzerviranje pripravaka te kao izvor korisnih kiselina, probiotika i antioksidansa koji pri konzumaciji imaju pozitivni učinak na opće zdravlje i dobrobit. Kada je riječ o njezi kože, fermentacija biljnih ekstrakata može ih obogatiti vitaminima, antioksidansima i kiselinama koje njeguju kožu, što povećava moć sastojaka. Kao rezultat, koža je umirena, a njena kvaliteta vidljivo poboljšana.

kiehls ferulic brew

Inspirirani umijećem fitofermentacije i vrenja, Kiehl’sovi kemičari odlučili su kreirati esenciju u kojoj se Kiehl’sova dugogodišnja ljekarnička znanja i moderna znanost stapaju u učinkovitu formulu koja je savršeni prvi korak bilo koje rutine za njegu kože. Predstavljamo NOVI Kiehl’sov proizvod, Ferulic Brew esenciju za lice s ferulinskom kiselinom. Brzoupijajuća formula pomaže vidljivo smanjiti fine linije, istovremeno stvarajući pomlađujući osjećaj teksture kože i otkrivajući naočigled blistaviju kožu zdravijeg izgleda. U istraživanjima, Kiehl’sovi kemičari otkrili su poseban postupak fitovrenja u trajanju od 120 sati pomoću enzima proklijalih sjemenki uljane repice. Rezultat je esencija s jedinstvenim prirodnim mirisom koja vidljivo povećava blistavost kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava teksturu kože.

kiehls ferulic brew

Kiehl’s Ferulic Brew esencija za lice obogaćena ferulinskom kiselinom može pomoći koži da se obrani od slobodnih radikala uzrokovanih unutarnjim i vanjskim stresorima, kao što su zagađenje i stres, koji mogu dovesti do vidljivih znakova starenja. Ferulic Brew također sadrži mliječnu kiselinu i skvalan. Formula s ova tri sastojka zajedno djeluje kako bi; utjecala na rane znakove starenja svojim svojstvima za poboljšavanje izgleda kože, pomogla ojačati kožnu barijeru, poboljšati teksturu kože, te ublažiti fine linije i hidratizirati kožu. Za vidljivu blistavost formula štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

kiehls ferulic brew

Kao dio zdrave rutine za njegu kože, Kiehl’sova Ferulic Brew esencija za lice priprema kožu za ostale korake u rutini kako bi bolje upijala serume i proizvode za hidrataciju koji slijede. Nakon samo četiri tjedna upotrebe, Ferulic Brew klinički dokazano pomaže vidljivo povećati blistavost, poboljšati teksturu kože i smanjiti pojavu finih linija za kožu koja izgleda obnovljeno. Korisnici se slažu da nakon četiri tjedna formula donosi snažne rezultate u poboljšanju cjelokupnog izgleda i osjećaja na koži:

• 92% sudionika kaže da koža izgleda mlađe
• 88% sudionika kaže da tekstura kože izgleda poboljšano
• 88% sudionika kaže da koža izgleda svježije

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.