Bliži se Halloween, a celebrityji i beauty entuzijasti polako pripremaju glamurozne lookove za najstrašniju večer u godini, koja ne može proći bez dramatičnih boja i kostima. Ali kako sačuvati zdravu, čistu i sjajnu kožu ispod slojeva šminke i maski?

foreo halloween skincare rutina

FOREO, švedski beauty-tech div koji od prvog dana postavlja nove trendove u njezi lica, otkriva svoja najučinkovitija rješenja za očuvanje kože i pružanje sjaja koji joj je potreban za najtamniju noć u kalendaru! 

Želite postići čistu, sjajnu i glatku kožu kako bi vaša maska zasjala u najstrašnijoj noći godine? Tada vaša priprema za Halloween ne može zaobići FOREO UFO 3 - praktičnog, moćnog i stilskog saveznika za kvalitetnu njegu i opuštajući beauty-tech tretman koji će se pobrinuti da vaša koža zablista i ispod teške šminke i maske…

foreo halloween skincare rutina

FOREO prijedlog za Halloween? Uparite vaš UFO 3 sa zaglađujućom Acai Berry maskom iz Farm To Face kolekcije i sjajnim, ljubičastim LED svjetlom – kako biste savršeno dočarali mističnu atmosferu. Ljubičasto LED svjetlo pomoći će kod bora i sitnih linija, te ostaviti vašu kožu blistavom.

foreo halloween skincare rutina

Zaokružite svoju Witchy beauty rutinu najnovijim FAQ 202 , što predstavlja vrhunac tehnologije u beauty-techu za korištenje kod kuće. Ova luksuzna premium LED maska za cijelo lice izrađena je od fleksibilnog, ultra-mekanog silikona koji je iznimno higijenski, a oličenje je inovacije u anti-age rješenjima. "Zamaskirajte se", odaberite željeno LED svjetlo i iskusite različite prednosti ovog tretmana.

FOREO-ova Halloween i Witchy beauty rješenja dostupna su na foreo.com i kod odabranih partnera kao što su: Douglas.hr, Roxbeauty.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.