Igra suprotnostima: luksuz i ležernost, moderno interpretirana bezvremenska elegancija... Sve to utjelovljuje novi par mirisa s.Oliver Black Label Eau Legere, za dame i gospodu sa samosviješću i stilom koji žele odlučno pokazati stav, a pritom djelovati opušteno i nenametljivo

s oliver black label

Ružičasto i sivo je novo crno-bijelo! Tom omiljenom i istodobno elegantnom kombinacijom boja s.Oliver Black Label Eau Legere donosi novi polet u elegantni poslovni svijet. Ti svježi mirisi ističu njegovan, samosvjestan stil. Unatoč energiji i snažnim akordima, mirisi uspijevaju zadržati modernu i jednostavnu eleganciju, i to oslanjajući se na uspješni miris s.Oliver Black Label koji ležerno i vrlo profinjeno uvijek i posvuda ostavlja trajni dojam.

s oliver black label

s.Oliver Black Label Eau Legere Women: Ženstvena kompozicija pomoću nota mandarine i rabarbare raspršuje ljupkost i živahnost prije nego što uroni u cvjetnu srednju notu od očaravajućih đurđica, jasmina, ljubica i sočnih breskvi. Senzualne donje note zaokružuju miris intenzivnim mošusom i sandalovinom te orijentalnom ambrom.

s oliver black label

s.Oliver Black Label Eau Legere Men: Gornja nota muževne kompozicije je pikantno-svježa: u uzmahu mirisa intenzivne note zvjezdastog anisa i kardamovca nadopunjuju osvježavajući miris limete. Muževna srednja nota od voćnog lista cedra, egzotičnog morskog akorda i lavande omogućuje aromatičnu svježinu. U donjoj noti istaknute, drvene note, pačuli, ambra i vetiver upotpunjuju uzbudljivu kompoziciju.

Cijene:
s.Oliver Black Label Eau Legere women
Eau de Toilette, 30 ml, 149 kn
Eau de Parfum, 30 ml, 185 kn
s.Oliver Black Label Eau Legere
Eau de Toilette, 30 ml, 149 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.