U sklopu nove Chanelove make-up kolekcije L.A. Sunrise za proljeće 2016., među ostalim lijepim proizvodima koji su nam zapeli za oko, lansiran je i lak za nokte Sunrise Trip 683. Čitava kolekcija inspirirana je bojama kalifornijskog svitanja – od nijansi crvene, preko koraljne i narančaste, do indigo plave i tamno ljubičaste. Posebna nijansa ljubičaste krasi ovaj upečatljivi lak koji je već postao must-have za nadolazeću sezonu

chanel 683 sunrise trip

Upravo lak za nokte Sunrise Trip 683 predstavlja jednu od zvijezda kolekcije Chanel L.A. Sunrise i svakako će biti it-nijansa za nokte ovog proljeća. Riječ je o prekrasnoj, žarkoj, punoj ljubičastoj boji s jakim pigmentom kobaltno plave. Ova boja odlično pristaje uz proljetne modne kombinacije – podiže monokromne modne izbore, ali paše i uz šarene modne igre. Boja je izrazito intenzivna pa niti ne morate nanositi dva sloja laka (za fotografiranje sam nanijela jedan sloj i prelakirala Chanel Top Coatom). Završni efekt je izrazito gladak, lakiran, sjajan i gotovo geliran, posebno kada mu se doda Chanelov top coat – završni lak za brže sušenje i sjaj.

chanel 683 sunrise trip

chanel 683 sunrise trip

chanel 683 sunrise trip

chanel 683 sunrise trip

Lak se nalazi u kutijici, u klasičnoj Chanelovoj ambalaži za lakove. Kao i uvijek, čepa su dva – veliki koji se skida i mali s rebrastim gripom koji olakšava lakiranje. Četkica je uska, što iziskuje više poteza, ali je precizna. Iako je nešto više tekuće teksture (morate ga dobro protresti prije nanošenja), lak se lako nanosi, ne razlijeva se i brzo se suši. Trajnost mu je srednja, no uz Chanelov standardno dobar top coat traje duže i izgleda odlično. Kao veliku ljubiteljicu svih ljubičastih nijansi i tonova (toplih i hladnih), mene boja oduševljava i nosim ga stalno. Također, prelijepo izgleda i na noktima na nogama.

chanel 683 sunrise trip

chanel 683 sunrise trip

Cijena: 207 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.