Do sada su parfeme odijevali u staklo, gumu, čipku i metal, ali vječni modni inovator Paco Rabanne svoj je hit parfem "1 Million" u kolektorskom izdanju pohranio u polugu izrađenu od pravoga zlata

paco_rabanne_collector"U svim civilizacijama i religijama, zlato je uvijek uspjevalo zavesti čovječanstvo" izjavio je Paco Rabanne, modni dizajner čija je metalik moda poznata još iz vremena Barbarelle, seks simbola odjevene u upravo njegove kreacije izrađene od srebrenih metalnih pločica.

Obično izadnje parfema "1 Million" nije spremljeno u takvu svjetlucavu kreaciju, već u bočicu izrađenu u obliku zlatne poluge.

Kombinacija zagasito smeđeg stakla, koje asocira na drvenaste note parfema, sa zlaćanim metalom idelano se u uklopila u miris neodoljiv ljubiteljima svježih i senzualnih nota. Svježi grejp i iskričava naranča u njemu se nadopunjuju s bijelim drvetom, pačulijem i ambrom, dok ga metvica i ruža zavodnički zaokružuju.

Kako bi proslavio upjeh ovog blještavog mirisa, Rabanne je izradio limitiranu kolekciju u kojoj je metalna pločica izrađena od pravog zlata, dajući tako priliku svim bogatim i pasioniranim ljubiteljima parfema da kolekciji najposebnijih izdanja dodaju jedan i jedini, zlatom optočeni parfem.

Cijena ovog luksuznog predmeta želja iznosi oko 30 000 eura, a za njegovu nabavku potrebno je krenuti put najvećih europskih i američkih prijestolnica luksuza.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.