Osnovna ideja iza kreacije parfema Puredistance WHITE bila je stvoriti parfem koji je toliko pozitivan i prekrasan, da u onome tko ga nosi izaziva trenutačni osjećaj sreće. Rezultat je unikatna mirisna kreacija koja je stvorena da potiče vaše raspoloženje uz pomoć intenzivne, ali utješne ljepote

puredistancewhite_parfem_cijela

Od kreatora parfema Antoinea Lieja (koji je kreirao i Puredistance BLACK), zahtijevalo se da kreira san u bijelom i zlatnom, nešto poput intimnog bijega iz surove stvarnosti. Antoineu Lieju trebalo je godinu dana da ostvari točno ono što je htio, koristeći najdragocjenije i najskuplje esencije na svijetu.

U ovo doba globalne negativnosti, namjera Puredistance-a je bila svojim klijentima dati pozitivni parfem koji mijenja raspoloženje nabolje. Svi koji su omirisali Puredistance White, trenutačno su se počeli osmjehivati, i odmah ga zatim htjeli još mirisati. Upravo je to bila njihova namjera, obojati svijet nijansama okupanima i bijelo i zlatno - umjesto u sivo.

Egzotični sastojci čine White još elegantnijim: majska ruža iz Francuske, apsolut zrna Tonka iz Venezuele, apsolut Orris (korijen cvijeta iris, jedna od najskupljih esencija na svijetu), sandalovina iz Mysorea u Indiji, bergamot iz Italije, mošus, vetiver s Haitija, i pačuli iz Indonezije.

Pure Perfume Extrait (čisti parfemski ekstrakt) kombinacija najboljih sastojaka na svijetu i parfemsko ulje, u postotku ne manjem od 38%, jamči vam da dobivate najbolje od najboljeg. Jedan do dva spreja na kožu je dovoljno za intenzivni u dugotrajni efekt.

Dostupan kao Pure Perfume Extrait (čisti ekstrakt parfema) u ekskluzivnim flakonima od 17.5 ml, 60 ml i 100 ml.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.