Želite laganu boju i dugotrajni "wet look" efekt? Novi Yves Saint Laurentov Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres nije ruž niti sjajilo u klasičnom smislu riječi, a mnogo je više od jednostavnog lip staina - sasvim novi proizvod za šminkanje usana

yves saint laurent rouge pur couture vernis a levres

Izuzetno postojani ruž Rouge Pur Couture Vernisà Lèvres pravo je tehnološko postignuće - proizvod koji jednostavno morate imati. Svjež je i lagan, s teksturom koja se ne razlijeva i ostaje postojana. Izuzetan osjećaj ugode još više pojačava užitak. Monogram slobode ispisan potezom kista: YSL.

Yves Saint Laurent je s jednakom strašću i željom, kao i sve svoje modne i beauty kreacije, kreirao novi Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres. Lloyd Simmonds, Yves Saint Laurentov kreativni direktor za make-up kreirao je 19 izrazito intenzivnih nijansi.

ysl vernis a levres

Nakon nanošenja možete uživati u neusporedivom osjećaju mekoće i ugode na usnama. Voda isparava kako bi kapljicama silikona omogućila da dođu na površinu i stvore sjajni sloj koji nije mastan niti ljepljiv. Usne zrače potpuno novim sjajem. Proces isparavanja se nastavlja – kapljice ulja se skupljaju i stvaraju jedinstvenu, izrazito otpornu strukturu. Time se stvara postojani sloj koji pruža istinsku mekoću, ugodu i trajnost. A zahvaljujući nježnoj primjesi pigmenata i agensa boje, formula pruža raskošan intenzitet baš u pravoj mjeri. Rezultat: profinjenost blistave boje koja istinski obavija usne novim sjajem.

Ova dinamična formula uklapa se s aplikatorom jednako visoke učinkovitosti. Njegov izuzetno plosnati oblik idealan je za ravnomjerno nanošenje. Sofisticirana spužvica kreira savršeno precizne konture, a njezin posebno osmišljen i prepoznatljiv vršak omogućuje kontrolu količine, čime se postiže veća preciznost i bolja raspodjela boje.

Cijena: cca. 260 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.