U današnje vrijeme Avon surađuje s mnogim svjetski poznatim kreatorima mirisa, među kojima se nalaze i prave zvijezde koje su kreirale mirise za najpoznatije parfemske kuće i brendove kao što su Calvin Klein, Christian Dior, Dolce &  Gabbana, Giorgio Armani. Neki od Avonovih najpopularnijih mirisa doživljavaju svoj uspjeh na tržištima već dugi niz godina. Novi hit miris iz Avona je Little Sequin Dress francuske kreatorice mirisa Caroline Sabas

avon little sequin dress

Little Sequin Dress ima neodoljivu mirisnu kompoziciju za ženu koja zna kako privući pozornost: iznenađuje sočnim tonovima mandarine i manga i oživljava osjetila privlačnom kombinacijom gardenije i tropskog cvijeća, na bazi senzualnog mošusa i  esencije zlatnog jantra.

Kreatorica mirisa je Caroline Sabas, francuska parfumerka - rođena u Cannesu, od ranog je djetinjstva bila okružena mirisima jer je njen otac posjedovao vlastitu tvornicu parfema. Caroline je  studirala na prestižnom sveučilištu ISIPCA u Versaillesu te je potom svoju edukaciju nastavila u Channelu u Parizu. 2003. godine pridružila se  Givaudanu, vodećoj svjetskoj kompaniji u industriji parfema.  Tijekom svoje uspješne karijere kreirala je parfeme za vodeće dizajnerske brendove diljem svijeta.

avon little sequin dress

Cijena: 98, 90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.