Čišćenje lica najvažniji je i osnovni korak u beauty rutini jer uklanja šminku te sve nečistoće koje su se tijekom dana nakupili na licu te tako možete kožu ispravno pripremiti za daljnju njegu. Naš prijedlog za prvi korak dobre skincare rutine? Melt Milk prozirno mlijeko za čišćenje lice koje dolazi iz laboratorija Skintegre!

skintegra Melt Milk

Ako je vaša koža osjetljiva i dehidrirana, ne nosite teški makeup i tražite jednostavno rješenje za čišćenje lica i odstranjivanje šminke – imamo savršen čistač za vas! Skintegra Melt Milk je tekući gel, idealan kao prvi korak kod skidanja šminke i nečistoća, odnosno samostalni korak za čišćenje lica posebice kada ne nosite puno šminke. Ovo prozirno mlijeko za čišćenje lica i odstranjivanje šminke idealno je za osjetljivu i dehidriranu kožu sklonu začepljenjima. 

skintegra Melt Milk

Za razliku od klasičnog mlijeka za čišćenje lica koje ostavlja film i začepljuje pore, Melt Milk se potpuno ispire ostavljajući ugodan osjećaj na koži. Zato što leži na granici između gela i predčistača, Melt Milk je svestran te se može koristiti kao prvi ili drugi korak čišćenja - ili kao samostalni čistač. Melt Milk je bogat hidratantnim i umirujućim sastojcima poput hidroliziranog proteina zobi i probiotičkih fermenata, a upravo zbog ovih blagih sastojaka koji djeluju umirujuće možete ga koristiti i u jutarnjoj i večernjoj rutini. 

skintegra Melt Milk

Jedinstvena tekstura

Melt Milk ima teksturu kakvu dosad niste isprobali - prozirno mlijeko koje je u obliku tekućega gela! Na licu je vrlo ugodan i lagan te blago hladi, a upravo zato je idealan za sva upalna stanja kože, čak i kronična. Način korištenja je vrlo jednostavan – Melt Milk možete umasirati na suho lice potom isperite vodom ili blazinicama te nastavite sa svojom uobičajenom njegom lica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.