Kaviar Gauche jedan je od najpopularnijih modnih brendova u Njemačkoj i najpoznatiji je po svojim romantičnim vjenčanicama. CATRICE surađuje s Kaviar Gauche-om već treći put, a unutar ove suradnje stvoreno je mnoštvo beauty proizvoda u osebujnom stilu berlinskog dizajnerskog dua. Pakiran u elegantnoj, zlatnoj kutiji ovaj set se sastoji od kistova + torbice za kistove i idealan je kao dar – bez obzira bilo to za vašu najbolju prijateljicu ili samo za vas

catrice kaviar gauche kistovi

Sa svojim pojedinačnim utorima, torbica za kistove nudi praktično i istovremeno elegantno rješenje za čuvanje kistova. Unutar torbice, tri kista s visokokvalitetnim, sintetičkim čekinjama kompletiraju set:

Blush & Contour kist idealan je za blendanje.

Eye Lid kist za sjenilo - lagano nanosi teksturu sjenila na pokretni dio kapka. Zahvaljujući kratkim, gustim čekinjama, također je pogodan za postavljanje točnih naglasaka duž donje linije trepavica.

Higlight proizvod: Kist za puder dostupan je samo unutar ovog seta. Kist za lice je savršen za pomoć pri nanošenju pudera u prahu za postavljanje šminke na mjesto.

Cijena:138,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.