Luksuzni francuski brand proizvoda za žene i muškarce, EISENBERG Paris, na prezentaciji održanoj u čarobnom prostoru restorana Zinfandel's u Hotelu Esplanade Zagreb predstavio je liniju proizvoda za njegu kože i očaravajuće mirise

eisenberg paris

Zanimljivu priču samog nastanka i razvoja branda, kojeg je osnovao i razvio José Eisenberg, ispričala je Patrizia Mazzitelli, Eisenbergova product & training direktorica, koja prati brand od samih njegovih početaka.

Opsežno iskustvo u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja uz istinsko stručno znanje u borbi protiv starenja omogućilo je Joséu Eisenbergu kreiranje proizvoda koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti. Uz podršku sina Edmonda Eisenberga i njegovog tima, uvijek traži savršenstvo, a elegancija, luksuz i bezvremenost glavne su karakteristike svih EISENBERG Paris proizvoda.

eisenberg paris

eisenberg paris

Eisenberg, stručnjak svjetske klase za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom. Od samih početaka, José Eisenberg temeljio je svoje 15-godišnje istraživanje na kombiniranom djelovanju i učincima protiv starenja biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. TRIO-MOLECULAR® FORMULA patentirana je diljem svijeta i razvijena kako bi zadovoljila potrebe žena i muškaraca, svojstvena je samo za Eisenberg te je temelj svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože.

eisenberg paris

EISENBERG Paris proizvodi podijeljeni su u nekoliko linija:
- Proizvodi za njegu kože za žene
- Pure white linija proizvoda
- Exellence linija proizvoda
- Proizvodi za njegu kože za muškarce
- Make up
- Sublime tan linija proizvoda za izlaganje suncu
- Muški i ženski mirisi – L'art du parfum i Latin Orientals linije

eisenberg paris

eisenberg paris

eisenberg paris

Proizvodi su od sredine lipnja dostupni ekskluzivno u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.