Od plišanca iz 2014., preko transparentne staklene bočice u obliku medvjedića, do ružičaste istog oblika… Jedno moramo priznati -  Jeremy Scott oduševljava nas svakom svojom kreacijom, a ovom posebno. Novi mirisni uradak zove se Toy 2 Bubble Gum i sladak je kao šećer. Miriši po živahnim notama žvakaće gume i vodi vas na putovanje u djetinjstvo… Mi pričamo ružičasto, a vi?

toy2 bubble gum

Jeremy Scott, kreativni direktor modne kuće Moschino i eksperti iz tvrtke Euroitalia kreairali su novu mirisnu poslasticu. TOY 2 je sada obojen u modernu pink boju, a posvećen je svim ženama koje su ovisne o ružičastom. Zabavne, otvorene i razigrane note istražuju nijanse njezinog veličanstva ruže, pozivajući se na nježan miris ironične i ikonske žvakaće gume, po kojoj je miris i dobio ime. Moschino Toy 2 Bubble Gum miris oslobađa nas negativnih misli, obavija tijelo i stimulira um. Samo za ovisnike o ružičastom!

toy2 bubble gum

Toy 2 Bubble Gum, novi miris za nju, je u obliku ikonskog medvjedića. Prozirna staklena bočica i čep koji nude dodir savršene ružičaste elegancije od samog početka kombiniraju besprijekornu pažnju prema detaljima sa srebrnim akcentom za ultra moderan, očaravajući ton. Moschino Toy 2 Bubble Gum pokazuje nam zabavnu stranu mirisa i dodaje pop vibracije ružičastoj priči. Miris koji se ističe. Kompozicija zapaljena živahnim notama žvakaće gume, slatke, začinjene i intenzivne. Kandirani citrusi dolaze sa sočnom breskvom i začinima, uranjajući u koktel elegantnih drvenastih nota i mošusa.

toy2 bubble gum

Jeste li znali da je ovo miris pogodan za vegane? Ne sadrži bilo koje namjerno dodane životinjske proizvode ili proizvode izvedene od životinja kao što su mliječni proizvodi, jaja, pčelinji proizvodi ili životinjski enzimi. Oko 80% sirovih sastojaka koji se koriste u mirisu su biorazgradivi.

Cijene:
edt 30 ml: 299,90 kn
edt 50 ml 439,10 kn 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.