Max Factorova make-up zvijezda Pat McGrath predstavlja novi gel lak za nokte Gel Shine Laquer. Ova glamurozna kolekcija oduševit će vas svojim nijansama!

max factor gel shine

Pat McGrath ističe: "Nedavno sam saznala da je prije skoro 90 godina, Mr. Max Factor lansirao Supreme Nail Polish – malu metalnu posudicu ispunjenu bež prahom koji se posipao po noktima, te mekanom spužvicom utrljavao na površinu nokta. Nokti su bili sjajni i zadržavali su nešto boje. Danas, inovacija koja je tako u trendu - Gel Shine Lacquer lak za nokte. Visoki sjaj i intenzivna boja koja se dugo zadržava na noktima. Sad možemo same savršeno urediti nokte poput onih profesionalno uređenih u salonu. Ovog se ljeta pojavio jedan retro make-up trend, ista sjajna boja na usnama i noktima. Ja predlažem Max Factor Colour Elixir sjajilo za usne kako bi postigle potpunu glamuroznu transformaciju.", zaključuje Pat.

Nijanse koje ćete obožavati:

max factor gel shine

50s RED – Patent Poppy - ultimativna boja 50-ih, prava pin–up crvena. Sparena s jednako crvenim ružem kreira beauty izričaj koji nikad ne izlazi iz mode.

80s BRIGHTs - Twinkling Pink i Vivid Vermillion - bilo je to vrijeme novih romantičara, kao što su Blitz Kids i Boy George. Jake i fluorescentne boje obilježile su klupsku scenu. U make-upu sve je bilo dozvoljeno.

90s BURGUNDY- Sparkling Berry, Sheen Merlot i Radiant Ruby - boje vina su duboke, bogate i sofisticirane. Ikone 90-ih.

max factor gel shine

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.