Narciso Cristal je najavljen kao "sjajni i adiktivni miris, koji odražava unutrašnju svjetlost Narciso žene, baš kao što aspekti kristala zrače svjetlošću otkrivajući njegovu prirodnu ljepotu". Iza mirisa stoji Natalie Gracia-Cetto, koja kaže kako parfem utjelovljuje sve kodove brenda Narciso Rodriguez

narciso rodriguez cristal

Sve više žena želi istaknuti osobnost i biti zapaženo prije svega zbog sebe. Traže fluidnost, čitljivost, minimalizam, mekoću, chic bez napora, a ponajviše autentičnost. One ne žele da ih parfem transformira, već da se kroz njih izrazi. I tu na scenu stupa novi predivni miris Narcisa Rodrigueza. Parfumersko ime koje stoji iz Narciso Cristal mirisa je Natalie Gracia-Cetto, koja kaže kako joj je vizija bila kreirati miris koji će izvući unutrašnju svjetlost žene i potaknuti da zrači njenom prirodnom ljepotom i senzualnošću. Pritom, Eau de Parfum Cristal uvodi i novi standard prirodnosti, s više od 85% sastojaka prirodnog porekla. 

narciso cristal

"Čvrsto vjerujem kako klasici sutrašnjice moraju biti svjesni prirode. Kao parfimeri, imamo priliku kreirati mirise sa sastojcima koji troše manje energije i manje resursa te imaju manji štetni utjecaj na okolinu", kaže Gracia-Cetto, koja je uzela u obzir sve te principe pri odabiru ključnih sastojaka mirisa. Izabrala je tako etički bergamot iz Italije i notu ruže dobivenu novim procesom destilacije, koji obnavlja mirisne komponente iz destilacijske vode kako bi se stvorila cvjetna nota koja evocira miris svježe ruže. 

narciso cristal

Kako se miris budi, svjetlucava aureola blistavog bergamota obasjava meke latice rascvjetanog cvijeća, bujni buket ruža i bijelih cvjetnih akorda. Miris se postepeno razvija s ikoničnim srcem mošusa, nepogrešivim potpisom Narciso mirisa. Mošus je pojačan elegantnim drvenim i jantarnim aspektima senzualnog cedra i kašmerana, koji mu daju misterioznost.

narciso cristal

Nizozemski model Laurijn Bijnen, savršeno utjelovljuje tu blistavu ženstvenost i tajanstvenost, a mirisne kapljice ulivene su u prepoznatljivu bočicu u svom najčišćem obliku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.