Posebne haljine, kombinezoni, topići te suknje vibrantnih boja krase novu kolekciju Passion Fruit zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja stoji iza brenda Becha 

becha design 2022

Svi volimo dobiti kompliment i biti zapaženi kada odjenemo novi komad odjeće, a noseći kreacije zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić zasigurno nećete proći nezamijećeno. Iza kolekcije Passion Fruit brenda Becha krije se deset modela modela vibrantnih boja, specifičnih i urbanih krojeva koji će upotpuniti i dodati poseban trag u svaki stilski izričaj.

becha design 2022

Kolekcija će se najviše svidjeti ženama koje vole isticati svoje obline jer Boženini modeli, uz pomoć kopči i korištenja tehnika drapiranja tkanine, prekrasno naglašavaju linije tijela.

becha design 2022

Isticanje ženstvenih oblina u kolekciji je dodatno naglašeno upotrebom materijala kao što su svila, saten, likra i lagane viskozne tkanine.

becha design 2022

Iako je naglasak na minimalizmu, ali onom s pomakom, uvjereni smo kako ćete odjenuvši Becha komade izgledati posebno, urbano i ženstveno. 

becha design 2022

Kreacije iz kolekcije Passion Fruit stvorene su za sve svečane prilike, noćne izlaske i duge tople noći koje su pred nama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.