Na hrvatsko tržište je stigao RapidLash, novi, inovativni, djelotvorni serum koji pospješuje prirodan rast i jača trepavice i obrve. Rezultati su vidljivi u samo 8 tjedana jer obrve i trepavice su za 50% duže, a volumen veći za 75%

rapidlash

RapidLash predstavlja revolucionarno i inovativno rješenje koje pospješuje rast vaših trepavica i obrva. Inovativna formula visoke učinkovitosti pospješuje prirodan rast trepavica i obrva jer nova kombinacija polipeptida pomaže povećanju gustoće i volumena. Pantenol u kombinaciji s bogatim mineralima pomaže jačanju i obnavljanju trepavica esencijalnim bjelančevinama i vitaminima za sjaj, dok su polipeptidi učinkovita zaštita od pucanja i prirodno potiču čvrstoću i gustoću trepavica. Istovremeno, jedinstveni sastojci za vrhunsku hidrataciju zadržavaju vlažnost trepavica te potiču gipkost i elastičnost.

RapidLash serum je pogodan za korištenje i kod kontaktnih leća te se može koristiti čak i kod ekstenzija trepavica. Nova formula ne sadrži paraben, nema mirisa, a proizvod su ispitali oftalmolozi i dermatolozi, s tim da nije testiran na životinjama.

Proizvod se može kupiti u bolje opskrbljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Cijena: 369 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.