Predstavljamo YSL-ovu novu, dugotrajnu podlogu: ALL HOURS. Dva koraka do besprijekornog tena uz iznimnu postojanost, u svim situacijama. Izniman krajnji rezultat, bez efekta maske ili 'zabetoniranog' izgleda. Široki raspon nijansi podloge, koja služi i kao zaštita od onečišćenja u gradskim područjima

ysl all hours

TEKUĆI PUDER ALL HOURS: YSL Beauté predstavlja prvi tekući puder koji ostaje savršeno postojan i tijekom noći. Pića. Izlasci. Ples. Vodootporan je i ne preslikava se - bez obzira na sve, ostaje savršeno postojan kao i kada ste ga tek nanijeli te nema potrebe za popravljanjem. Besprijekoran mat ten 24 sata dnevno. Bočica ovog sofisticiranog, baršunastog tekućeg pudera podsjeća na Saint Laurentovo bezvremensko odijelo. Nemasna formula održava zdrav sjaj i mat finiš, ublažava pore te kožu ostavlja glatkom poput porculana.

ysl all hours

KOREKTOR ZA PREKRIVANJE ALL HOURS: Drugi dragulj: korektor za prekrivanje koji se savršeno stapa s podlogom, osiguravajući besprijekorno glatku kožu i do 16 sati. Crna tuba sa zlatnim čepom i legendarnim logom Cassandra na prvi pogled otkriva promišljeni dizajn. Providni prozorčić pokazuje nijansu tekućeg korektora za prekrivanje bogatog pigmentima – sve što vam treba kako biste sakrili tamne kolute i nepravilnosti te uljepšali ten. All Hours Concealer dostupan je u šest nijansi, od Porcelain do Toffee, preko Almond i Honey. Utapkajte proizvod na lice pomoću aplikatora te ga stopite s kožom kako biste ujednačili ton. I nakon 16 sati sve je na mjestu - proizvod se ne nakuplja u sitnim borama, a vi izgledate svježe kao kad ste ga tek nanijeli. Osigurava besprijekorno prekrivanje nepravilnosti, tamnih koluta ispod očiju, crvenila i pigmentacijskih mrlja, čime je oduševljeno 87,5 % ispitanica. U svakom trenutku budite spremni za fotografiranje u krupnom planu.

Cijene:

Tekući puder s mat finišem: 413 kn
Korektor za lice sa baršunastim finišem: 231 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.