Proljeće je pravo vrijeme za makeover ormara, kose, pa i kozmetičke torbice. Sjaj na obrazima i crveni ruž na usnama spadaju u kategoriju klasika koje ćete uspješno nositi kroz sva godišnja doba

naj oleari darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju pakete Naj Oleari make-upa (koji sadrže: trendi clutch torbicu, Insta Beauty Blush & Highlighter 2u1 rumenilo i highlighter, Lasting Embrace Lip Color tekući mat ruž za usne i Oleo Gel Nail Lacquer lak za nokte), su:

ZRINKA ERHARDT, ZAGREB

DARINKA ŠIMON, ZAPREšIć

IVANA VUKASOVIć, OPUZEN

Naj Oleari mat tekući ruž za usne Lasting Embrace Lip Colour odlikuje baršunasta i kremasta tekstura, a za razliku od ostalih ruževa, za postizanje potpune, intenzivne boje, dovoljan je tanki sloj na usnama. Nakon nanošenja, ovaj se ruž brzo suši, stvarajući lagani sloj koji se ne lijepi te, zahvaljujući postojanim pigmentima, ne zahtijeva popravljanje tijekom dana. Osim toga, riječ je o no-transfer i kiss-proof proizvodu koji se ne prenosi i otporan je na poljupce! 

Insta Beauty Blush & Highlighter 2u1 rumenilo i highlighter dat će vašem licu svjež, blistav izgled. S efektom lagane svjetlosti koja se prelijeva i kremaste teksture olakšava stapanje sa šminkom i omogućuje podešavanje intenziteta boje dok ne postignete željeni efekt. Savršeno se stapa s kožom i odgovara vašoj puti, pružajući joj blistavost i zdravi prirodni sjaj.

Oleo Gel Nail Lacquer lak za nokte obogaćen je njegujućim uljima avokada kako bi se nokti nahranili, a sjaj boje naglasio. Profesionalni ravni kist omogućuje lagano i ravnomjerno nanošenje. Boja je puna i intenzivna, a tekstura je nježno mirisna s cvjetnim i voćnim notama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.